Tieto znamenia patria k tým najkrutejším.dreamstime
StoryEditor

Divoké, temné a tvrdé: Toto sú najkrutejšie mužské znamenia zverokruhu

03.05.2024, 10:30
ASTRO

Začali ste s niekým randiť, no neviete, či so stretnutiami pokračovať aj naďalej? Zavolajte si na pomoc astrológiu, ktorá dokáže predpovedať, ako sa daný muž bude správať vo vzťahu. Pozor by ste si podľa nej mali dať na tieto štyri znamenia zverokruhu, ktoré patria k tým najkrutejším.

Astrológia dokáže prezradiť pozitívne, ale aj negatívne vlastnosti človeka. Práve z tohto dôvodu by ste jej schopnosti mali využiť najmä vo vzťahoch. Vďaka nej môžete totiž zistiť, ako sa bude váš partner správať pri konfliktoch, ako vie komunikovať či prejavovať lásku. My sme sa dnes pozreli na mužské znamenia zverokruhu, ktoré sú divoké, temné a tvrdé. Pozrite sa, kto z horoskopu sa radí k tým najkrutejším znameniam.

Býk

Muži narodení v znamení Býka sú neuveriteľne divokí, často aj hluční a veľmi dominantní. Konflikty nedokážu riešiť s kľudom a zvyknú útočiť aj pre zbytočnosti. Najdôležitejšia je pre nich kariéra a úspech, no rodinu často zanedbávajú. Ich krutosť spočíva najmä v tom, že sú málokedy pokojní, veľmi negatívni a nervózni. Vzťah s nimi môže byť veľmi vyčerpávajúci.

Rak

Raci sú síce citliví, ale aj tvrdí a temní. Vo vzťahu sa väčšinou pozerajú len na seba a svoje potreby. Keďže  vedia skvele komunikovať, svoju partnerku presvedčia o každom názore. Často sa správajú výbušne a divoko, pričom zabúdajú myslieť na možné následky svojich činov. Ak však nájdu lásku svojho života, zmenia sa na milujúce, verné a nežné osoby.

Panna

Muži, ktorí sa narodili v znamení Panny, nie sú veľmi romantickí, ale naopak priami a divokí. Keďže sa ničoho neboja, nerobí im problém čokoľvek skúsiť či povedať. Často majú sklon k manipulácii a klamstvám. Pri konfliktoch nie sú schopní ovládnuť svoj hnev a vedia veľmi raniť svojimi neuváženými činmi.

Škorpión

K manipulácii a krutosti majú blízko aj muži narodení v znamení Škorpióna. Okrem toho, že sa často správajú nepredvídateľne, vo vzťahoch bývajú dominantní, tvrdí a výbušní. Na svet sa pozerajú negatívne a rovnaká je aj ich nálada. Pozor si musíte dať aj na ich nestabilnú, prelietavú a slobodomyseľnú povahu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 10:02